0

Alle muziek van Taylor Swift eindelijk weer op Spotify

Taylor Swift weer op Spotify

Taylor Swift heeft gisteren haar muziek weer beschikbaar gemaakt op Spotify. De Amerikaanse zangeres haalde drie jaar geleden al haar albums van de muziekdienst uit onvrede met de vergoedingen die ze ontving.

Ook op andere muziekdienst kunnen liefhebbers weer muziek van Taylor Swift beluisteren. Op Apple Music was de muziek van Taylor Swift in de afgelopen jaren wel gewoon te beluisteren: Swift sloot met deze muziekdienst een overeenkomst.

0

Spotify werkt aan eigen muziekspelers

Spotify muziekspeler

In een vacature die Spotify online heeft gezet blijkt dat de muziekdienst van plan is om een eigen muziekspeler uit te brengen. In de vacaturetekst valt te lezen dat Spotify een nieuw product wil uitbrengen dat de norm moet gaan worden voor een productcategorie. Dat klinkt natuurlijk nog erg vaag; het lijkt echter aannemelijk dat Spotify eigen muziekspelers wil gaan uitbrengen die vergelijkbaar zijn met Amazon Echo.

0

Spotify Premium abonnee’s krijgen voorrang bij nieuwe albums

Spotify Premium gebruikers krijgen exclusieve toegang tot nieuwe albums.

Na maandenlang onderhandelen is het Universal Music als eerste platenlabel gelukt om een deel van haar muziek alleen ter beschikking te stellen aan Spotify Premium gebruikers. Klanten van Spotify die betalen om muziek te streamen krijgen twee weken eerder dan Spotify Free gebruikers toegang tot nieuwe albums van populaire artiesten die onder contract staan bij Universal.