0

Spotify vraagt niet langer naar locatie binnen Family Abonnement

Spotify is gestopt met een proef om misbruik van het goedkope Family abonnement tegen te gaan. In een e-mail werd gebruikers van een dergelijk abonnement gevraagd om de locatie door te geven van de locatie waar het abonnement gebruikt werd. Door de locatiegegevens van verschillende gebruikers van een Family abonnement te combineren hoopte Spotify aan te tonen dat veel gebruikers een abonnement deelden terwijl ze geen familie zijn.

0

Spotify Family Abonnement in prijs verlaagd

spotify

Het Spotify Family Abonnement was al een goedkope manier om muziek te streamen met Spotify. Vanwege de nog lagere prijs van het Apple Music Family abonnement besloot Spotify om haar gezinsbundel ook nog goedkoper te maken. Voor 15 euro per maand kunnen tot 6 mensen muziek streamen met Spotify. Deze prijs is exact gelijk aan de prijs voor het gezinsabonnement van zowel Apple Music als Google's All Access.

0

Spotify Family: een nieuw Spotify abonnement voor gezinnen

spotify

Gratismuziekdownload.nl meldt dat Spotify vanaf vandaag een nieuwe abonnementsvorm aanbiedt in Nederland en een aantal andere Europese landen. Deze nieuwe dienst is speciaal gericht op gezinnen: als een van de gezinsleden een Spotify Premium abonnement afsluit dan kunnen tot vier andere gezinsleden voor 5 euro per maand onder dezelfde voorwaarden muziek streamen met Spotify.