1

Je Sonos muzieksysteem rechtstreeks bedienen vanuit Spotify

Sonos en Spotify hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een verdere integratie tussen de draadloze speakers en de online muziekdienst. Met de nieuwste versie van de Sonos software is het nu mogelijk om je Sonos speakers rechtstreeks te bedienen vanuit Spotify. De Sonos-app is met deze verdere integratie voor mensen die muziek streamen via Spotify dus eigenlijk overbodig.

0

Sonos verbetert geluidskwaliteit met Trueplay

Sonos heeft vandaag een nieuwe dienst uitgerold waarmee de Sonos muziekspelers gemakkelijk en goed ingesteld kunnen worden voor optimaal geluid in elke ruimte. Volgens Sonos kun je met Trueplay je speaker zo instellen dat je een muziekkwaliteit hebt die vergelijkbaar is met studio-geluid.

Het allermooiste aan Sonos Trueplay is dat de dienst gratis gebruikt kan worden in combinatie met een aantal Sonos spelers. Momenteel biedt de dienst ondersteuning voor het tot in detail instellen van de Sonos Play:1, Play:3 en Play:5. De Sonos Playbar en de subwoofer kunnen momenteel niet worden ingesteld met Trueplay.

0

Alles over Sonos draadloze hifi muziekspelers

Sonos is in Nederland de meest bekende fabrikant van draadloze muziekspelers voor het streamen van muziek. De muziekspelers van Sonos kennen een groot aantal voordelen. Zo zien ze allereerst erg mooi uit en misstaan ze in geen enkel interieur. Maar ook de kwaliteit van de muziekspelers is erg goed zowel op het gebied van het geluid dat ze weergeven als de bouwkwaliteit van de muziekspelers.