0

Muziek streamen die past bij het weer je of locatie met Google Play Music

Muziek streamen met Google Play Music.

Deze week zullen gebruikers van Google Play Music gebruik kunnen maken van een aantal nieuwe functies van de online muziekdienst. De grootste toevoeging aan Play Music is de mogelijkheid om muziek te streamen die past bij het weer, je locatie of de activiteit die je uitvoert.

Verder kan de nieuwe versie van de iOS en Android applicatie automatisch de laatst beluisterde tracks downloaden en is het mogelijk om een persoonlijke DJ te gebruiken die je voorziet van nieuwe muziek op je smartphone of tablet.

0

Muziek streamen met Google Home speaker

De Google Home muziekspeler heeft een modern design.

Google heeft per ongeluk informatie gelekt over de prijsstelling van haar eigen muziekspelers. De Google Home Speaker zal vanaf begin volgend jaar verkocht gaan worden voor 129 dollar. De prijs in euro's zal waarschijnlijk iets hoger liggen.

De Home Speaker werd al aan het begin van dit jaar aangekondigd. Toen was er nog maar weinig bekend over de technische specificaties en de prijsstelling. Nu de prijs bekend is geworden valt allereerst op dat Google voor haar muziekspeler veel minder vraagt dan de concurrentie voor haar producten doet.