0

Spotify Premium nu drie maanden voor €0.99

Het is weer bijna Kerstmis en traditiegetrouw start Spotify in de aanloop naar de feestdagen altijd met een aanbieding. Wil je Spotify uitproberen en ben je in de afgelopen maanden geen lid geweest van de muziekdienst? Dan kun je nu Spotify afsluiten voor €0.99 per maand.

Na drie maanden muziek streamen voor de aanbiedingsprijs ga je in de vierde maand de normale prijs voor Spotify Premium betalen. Dit betekent dat je dan onbeperkt muziek kunt streamen in hoge kwaliteit vanaf €9,99 per maand. Wil je alleen drie maanden goedkoop muziek streamen? Zeg Spotify dan tijdig op.

0

Ben je student? Dan kun je binnenkort goedkoop muziek streamen met Apple Music!

Apple Music

Apple lijkt van plan om haar goedkope abonnement voor het streamen van muziek voor studenten via Apple Music naar een groot aantal nieuwe landen uit te gaan breiden. Ook in Nederland en Belgie lijkt het binnenkort mogelijk te worden om als student goedkoop te streamen via de online muziekdienst. Momenteel is het studentenabonnement alleen beschikbaar in Amerika, Duitsland, Denemarken en Engeland.

0

Amazon en Pandora ontketenen prijsoorloog op streaming muziekmarkt

Pandora en Amazon gaan de komende weken nieuwe versies van hun streaming muziekdiensten uitbrengen. Zowel Pandora als Amazon zijn van plan om zowel dure als goedkope abonnementen aan te gaan bieden. De goedkope varianten van beide muziekdiensten gaan per maand 5 dollar kosten terwijl voor de standaard versie 10 dollar betaald moet worden.

Met de goedkopere varianten voor de streaming abonnementen lijken beide muziekdiensten een ware prijzenoorlog te willen ontketenen. Geen enkele andere muziekdienst biedt momenteel een goedkoop abonnement aan: zowel de grote spelers als de kleinere aanbieders rekenen allemaal 10 dollar per maand voor het zonder reclame en in hoge kwaliteit streamen van muziek. Wellicht dat Pandora en Amazon  hopen op een snelle groei van het aantal gebruikers door het goedkope tarief.

0

Aldi start met goedkope streaming muziekdienst

Aldi, in Nederland natuurlijk bekend van de goedkoper supermarkt, is in Duitsland begonnen met het aanbieden van een eigen streaming muziekdienst Aldi Life Musik. Ook voor deze muziekdienst geldt dat de prijs voor een maandabonnement lager ligt dan die bij de concurrentie. 

Voor een abonnement op Aldi Life Musik moet een bedrag van 7,99 euro per maand betaald worden. Voor concurrerende diensten zoals Spotify of Apple Music bedraagt het maandbedrag 9,99 euro per maand. Verder biedt Aldi een familie abonnement waarbij tot 6 mensen voor een bedrag van 15 euro per maand onbeperkt muziek kunnen streamen.