0

TV-series streamen via Tidal

Tidal ontwikkelt zich steeds meer als een complete streamingdienst die naast muziek ook andere streams aanbiedt. Al langere tijd is het mogelijk om films en andere video’s te streamen. Tidal is nu druk bezig met het ontwikkelen van eigen tv-series die je via de applicatie kunt streamen.

Allereerst zal Tidal in november een serie uitbrengen waarin onbekende stand-up comedians zichzelf kunnen presenteren. Dit programma heeft als titel ‘No Small Talk’ en zal bestaan uit vijf afleveringen waarin in totaal 15 stand-up comedians gepresenteerd worden.

Verder heeft Tidal ook een dramaserie in productie die zich afspeelt in Brooklyn, een wijk van New York. De titel van deze serie is ‘Money & Violence’ en de serie heeft momenteel het eerste seizoen er al op zitten. Door het grote succes besloot Jay-Z, de eigenaar van Tidal, de rechten voor het tweede seizoen te kopen.

Of Tidal zich op deze manier blijft ontwikkelen blijft afwachten. De core-business van het bedrijf is natuurlijk het aanbieden van streaming muziek in zowel mp3 formaat als in loss-less kwaliteit. Doordat Tidal een van de weinige aanbieders is van streaming muziek in deze hoge kwaliteit zal de focus daarop blijven liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.