0

Spotify werkt aan eigen muziekspelers

In een vacature die Spotify online heeft gezet blijkt dat de muziekdienst van plan is om een eigen muziekspeler uit te brengen. In de vacaturetekst valt te lezen dat Spotify een nieuw product wil uitbrengen dat de norm moet gaan worden voor een complete productcategorie.

Bovenstaande klinkt allemaal nog erg vaag . Het lijkt echter aannemelijk dat Spotify onder haar eigen naam muziekspelers wil gaan uitbrengen die vergelijkbaar zijn met de speakers van Amazon en Google. Maar ook een fitness device zou tot de mogelijkheden kunnen behoren. Veel mensen gebruiken Spotify tijdens het sporten.

Spotify vacature voor nieuw te ontwikkelen muziekspeler.

Spotify vacature voor nieuw te ontwikkelen muziekspeler.

Spotify laat in de vacature tekst verder weten dat de nieuwe device moet gaan zorgen voor meer inkomsten. Spotify is al langer bezig met het verbreden van de manier waarop het bedrijf geld verdient. Naast de verkoop van abonnementen voor het streamen van muziek zou deze nieuwe speler ook moeten zorgen voor meer inkomsten.

De komende maanden zal er meer duidelijk worden over muziekspelers in de vorm van losse speakers of in de vorm van mobiele apparaten voor het streamen van muziek met daarop de Spotify merknaam. Uiteraard houd ik je op hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.