0

Spotify treedt op tegen gratis streamen met DogFood plugin

Spotify blijft jaar op jaar flinke groei noteren. Mede door het succes van Spotify Free weet de Zweedse muziekdienst veel nieuwe gebruikers aan zich te binden. De vele plugins en applicaties om de reclames te omzeilen in Spotify Free zijn het bedrijf dan oook een doorn in het oog.

Dogfood: gratis streamen met Spotify

Dogfood Spotify

Met behulp van dit soort plugins, waarvan DogfFood de meest bekende is, kan de Spotify applicatie gehackt worden waardoor reclames en andere beperkingen omzeild worden. Spotify liet het hacken van de applicatie altijd oogluikend toe. De afgelopen dagen lijkt hier echter verandering in te komen.

Een groot aantal gebruikers van de Dogfood hack voor het gratis streamen met Spotify kregen een e-mail van de muziekdienst met daarin de mededeling dat de gehackte applicatie niet langer werkzaam is. Als reden voor het deactiveren van de applicatie geeft Spotify ‘abnormaal gedrag’ aan.

Het gekoppelde account blijft gewoon werkzaam. Door de Spotify applicatie opnieuw te installeren op Android kan er gewoon weer muziek gestreamd worden. Blijft een gebruiker volharden in het hacken van Spotify dan kan een account opgeschort of zelfs verwijderd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.