0

Spotify problemen? Check je abonnementsstatus

Een groot aantal betalende gebruikers van Spotify klagen over problemen met de online muziekdienst. Vooral mobiele gebruikers hebben problemen met Spotify, zij kunnen geen muziek meer streamen op hun Android smartphone of iPhone doordat Spotify denkt dat ze plotseling Spotify Free in plaats van Spotify Premium gebruiker zijn. De Spotify app werkt alleen voor betalende gebruikers van Spotify.

De eerste problemen met Spotify ontstonden dit weekend en lijken nog steeds niet opgelost. Spotify heeft het probleem, waardoor betalende gebruikers plotseling als gratis gebruikers worden aangemerkt, erkend. Over het aantal gebruikers dat problemen heeft met het streamen van muziek naar smartphones laat Spotify niets weten.

Omschrijving van het probleem

Als je problemen hebt door deze fout in Spotify ligt de oorzaak in het systeem waarin Spotify bijhoudt of gebruikers betalen voor de muziekdienst of dat zij gratis muziek streamen. De accountpagina op de Spotify website zegt wel dat iemand betaald heeft maar de mobiele apps voor Spotify herkennen dat niet. Daardoor is het streamen van muziek op deze apparaten niet mogelijk.

Het is goed om te weten dat je zelf niets kunt doen om dit probleem op te lossen. De fout zit in de systemen van Spotify. Voor andere Spotify problemen vind je hier en hier mogelijke oplossing.

Oplossing?

Op het moment dat Spotify een oplossing heeft voor het probleem zal dat op de support pagina te zien zijn. Getroffen gebruikers wordt dan ook aangeraden om die pagina goed in de gaten te houden. Of zij ook een compensatie ontvangen van Spotify voor dit probleem is nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.