0

Spotify Premium gebruikers mogen tot 10.000 tracks downloaden

Heb je een abonnement op Spotify Premium? Dan kun je vanaf nu tot 10.000 tracks van de muziekdienst downloaden om deze op een later moment te beluisteren. Voorheen was het ook al mogelijk om muziek te downloaden van Spotify, de muziekdienst hanteerde in het verleden een maximum aantal van 3333 downloads.

Al in 2015 klaagden gebruikers over de beperkte mogelijkheden van Spotify Premium voor gebruikers die muziek wilden downloaden. Veel gebruikers die de downloadfunctie van Spotify gebruiken vonden de limiet van 3333 tracks per device te mager. In totaal was het mogelijk om tot 10.000 tracks te downloaden maar daar waren dus drie aparte devices voor nodig.

In een korte reactie op een artikel van Rolling Stone, een Amerikaans muziektijdschrift, liet Spotify weten stilletjes de limiet verhoogd te hebben. Het is nu voor Premium gebruikers om 10.000 tracks te downloaden en om deze beluisteren zonder verbinding met de muziekdienst.

Naast de verhoging van het aantal tracks heeft Spotify ook het aantal apparaten waarop muziek gedownload kan worden verhoogd. Gebruikers van Spotify Premium konden maximaal drie apparaten gebruiken voor het opslaan van muziek. Nu is het mogelijk om tot vijf apparaten te gebruiken voor het opslaan van tracks. In totaal kunnen dus 50.000 tracks gedownload worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.