0

KPN klanten kunnen niet langer gratis muziek streamen met Spotify.

KPN stopt vanaf 1 juni met het aanbieden van gratis muziek streaming via Spotify bij  mobiele abonnementen. Bestaande klanten die muziek streamen via een gratis Spotify abonnement mogen daar gebruik van blijven maken tot het moment waarop ze hun abonnement stopzetten of veranderen.

Gratis Spotify via KPN stopt per 1 juni.

Gratis Spotify via KPN stopt per 1 juni.

KPN heeft haar klanten jarenlang de mogelijkheid geboden om gratis Spotify te gebruiken voor het luisteren naar muziek. Al in 2011 startte het bedrijf met gratis Spotify Premium abonnementen bij een mobiel abonnement of een alles-in-een abonnement voor thuis.

Gebruikers van KPN die graag muziek willen streamen met Spotify kunnen binnen hun abonnement de mogelijkheid voor het streamen van muziek via het Zweedse bedrijf wel aanzetten. De maandelijkse kosten voor Spotify worden in dat geval automatisch opgeteld bij het normale tarief voor mobiel bellen en internettten.

De reden voor het stopzetten van gratis Spotify is niet bekend. Voor mensen met een KPN abonnement die liever muziek streamen met Apple Music of een andere aanbieder van online muziek lijkt het goed nieuws te zijn. Gebruikers die momenteel muziek streamen met Spotify zullen wellicht minder blij zijn met deze wijziging van KPN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.