0

Spotify heeft vacature voor President of Playlists

Op de Spotify website verscheen vandaag een opmerkelijke vacature die op het lijf van Barack Obama geschreven lijkt te zijn. De online muziekdienst zoekt namelijk een President of Playlists. In deze functie is vooral het leidinggeven aan de editors die afspeellijsten samenstellen voor Spotify gebruikers een kerntaak.

Obama aan de slag bij Spotify?

Obama aan de slag bij Spotify?

Daarnaast wordt er van een President of Playlists ook verwacht dat deze nieuwe ideeën voor leuke afspeellijsten weet te bedenken. En dan niet alleen afspeellijsten binnen een muzikaal genre maar juist afspeellijsten met muziek voor grote en kleine doelgroepen. Tot slot wordt er van de nieuwe President ook verwacht dat hij dagelijks meedenkt over manieren om Spotify op basis van beschikbare statistische informatie beter kan maken. Hiervoor is het bijwonen van de dagelijkse briefings noodzakelijk.

De eisen voor deze nieuwe functie zijn niet mals. Zo is het noodzakelijk om minstens 8 jaar leiding gegeven te hebben aan een van de machtigste landen ter wereld. Ook contacten met bekende artiesten is een van de eisen. En heb je Kendrick Lamar op je verjaardagsfeestje mogen ontvangen? Dan heb je een enorm pluspunt binnen de sollicitatie. Tot slot is het ook een pre als je in het verleden een Nobelprijs voor de vrede hebt gewonnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.