0

Spotify Family: een nieuw Spotify abonnement voor gezinnen

Gratismuziekdownload.nl meldt dat Spotify vanaf vandaag een nieuwe abonnementsvorm aanbiedt in Nederland en een aantal andere Europese landen. Deze nieuwe dienst is speciaal gericht op gezinnen: als een van de gezinsleden een Spotify Premium abonnement afsluit dan kunnen tot vier andere gezinsleden voor 5 euro per maand onder dezelfde voorwaarden muziek streamen met Spotify.

Vooral dat laatste aspect van Spotify Family zal veel mensen over de streep trekken. Momenteel kun je namelijk best wel met een Spotify abonnement op meerdere mobiele apparaten muziek streamen. Zolang je niet tegelijkertijd online gaat is dat geen enkel probleem.

Met het Spotify Family abonnement kan iedereen die een Spotify account heeft zijn eigen afspeellijsten samenstellen. Ook favorieten en de luistergeschiedenis wordt per gebruiker apart bijgehouden.

Ook offline

Ook is het mogelijk om muziek te downloaden om deze op een later moment offline af te spelen. Iedere gebruiker binnen een gezin die een Spotify family account heeft kan dat namelijk gewoon doen. Zo kun je dus thuis je favoriete muziek op je smartphone zetten en deze vervolgens offline beluisteren.

Ben je enthousiast omdat je vader of zus de hele tijd muziek streamt met Spotify waardoor jij geen leuke liedjes kunt luisteren? Sluit dan via de Spotify website een abonnement af op Spotify Family. Wel even overleggen met de houder van het Spotify Premium abonnement: het abonnementsgeld wordt afgeschreven van de rekening van degene met Spotify Premium.

Afsluiten kan op de Spotify website, via gratismuziekdownload.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.