0

Spotify Family Abonnement in prijs verlaagd

Het Spotify Family Abonnement was al een goedkope manier om muziek te streamen met Spotify. Vanwege de nog lagere prijs van het Apple Music Family abonnement besloot Spotify om haar gezinsbundel ook nog goedkoper te maken. Voor 15 euro per maand kunnen tot 6 mensen muziek streamen met Spotify. Deze prijs is exact gelijk aan de prijs voor het gezinsabonnement van zowel Apple Music als Google’s All Access.

Het oorspronkelijke tarief voor het Family Abonnement van Spotify bedroeg 9,99 euro voor de eerste gebruiker. Voor elke gebruiker die via hetzelfde account muziek ging streamen moest 5 euro bijbetaald worden. In de praktijk betekende dit dat het Family Abonnement van Spotify maximaal 35 euro per maand kostte.

Het bedrag van 35 euro was fors meer dan het gezinsabonnement van zowel Apple Music als Google Play Music. Bij beide aanbieders van streaming muziek kost een gezinsabonnement voor maximaal 6 personen namelijk altijd 15 euro per maand. Wil je goedkoop Spotify gebruiken met een groep mensen? Dan is het afsluiten van een Family Abonnement een prima keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.