0

Spotify aanbieding: 3 maanden halen 1 betalen

Wil je graag muziek streamen met Spotify zonder dat je reclames te horen krijgt? Of wil je met Spotify muziek downloaden om deze op een later moment te beluisteren? Dan zul je een Spotify Premium abonnement moeten afsluiten. Een Spotify Premium abonnement kost per maand €9,99 maar het streaming muziek bedrijf heeft voor de komende feestdagen een goede aanbieding. Als je nu Spotify Premium afsluit betaal je voor 1 maand en krijg je 3 maanden.

Via de speciale actiesite kun je deze Spotify aanbieding gelijk afsluiten. Nadat je betaling is gedaan kun je gelijk beginnen met het muziek streamen via Spotify. Ook andere mogelijkheden van het Spotify Premium abonnement gaan gelijk lopen op het moment dat je deze Spotify aanbieding verzilvert. De aanbieding geldt voor iedereen die nog geen Spotify gebruiker is, heb je in het verleden eerder Spotify Premium via een aanbieding gekocht dan kun je echter geen gebruik maken van deze aanbieding.

Spotify opzeggen

Tenslotte nog een ding over het opzeggen van Spotify: wil je na de drie maanden niet langer gebruik maken van Spotify dan moet je het abonnement tijdig opzeggen. Vergeet je dat te doen dan word je na de drie maanden automatisch een betalende Spotify gebruiker. Uiteraard kun je Spotify maandelijks opzeggen, dus als je vergeet na drie maanden deze Spotify aanbieding op te zeggen, dan kan dat gewoon in de vierde maand ook nog. Je betaalt dan alleen wel abonnementsgeld over deze periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.