0

‘See you again’ populairste muziekvideo op Youtube

Youtube is wereldwijd het meest gebruikte platform voor het streamen van muziek. Dit blijkt wel uit de enorme aantallen views die populaire artiesten behalen met hun muziekvideo’s op Youtube. Het meest-gestreamde nummer was sinds 2012 ‘Gangnam Style’ van rapper Psy.

Vandaag kwam daar echter verandering in. Wiz Khalifa stootte de Zuid-Koreaan namelijk van zijn troon met de track ‘See you Again’. De Amerikaanse rapper nam deze track in 2015 op samen met Charlie Puth. ‘See You Again’ werd uitgebracht als soundtrack bij de film ‘Fast and Furious 7’ en was bedoeld als tribute aan de in 2015 overleden acteur Paul Walker.

Het Youtube record is niet het enige record dat Khalifa nu in handen heeft. In 2015 was ‘See You Again’ ook al de meest gedownloade track op internet.

‘See You Again’ is de eerste track die meer dan 3 miljard keer bekeken zal worden op Youtube. Dit enorme aantal werd bereikt in meer dan 2 jaar, ook een nieuw record. Toch is het de vraag hoe lang Wiz Khalifa zal kunnen blijven genieten van zijn record. ‘Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee lijkt in de loop van dit jaar de meest gestreamde track op Youtube te gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.