0

Rdio introduceert goedkoper streaming muziek abonnement

Rdio, een van de minder bekende bedrijven voor muziek streaming, introduceert een goedkoop abonnement voor het streamen van muziek. Het goedkope abonnement kost per maand 4 dollar.

Voor dat bedrag kunnen gebruikers onbeperkt radio luisteren met muziek binnen genres die men leuk vindt. Verder kunnen tot 25 tracks naar eigen keuze per dag beluisterd worden. Voorlopig is dit goedkope muziek streaming abonnement nog niet beschikbaar in Nederland.

Het nieuwe abonnement heeft als naam Rdio Select meegekregen en zal in Nederland als het geïntroduceerd wordt waarschijnlijk 4 euro gaan kosten. Spotify kende voorheen een vergelijkbaar abonnement. Het bedrijf stopte daar vorig jaar mee vanwege onvoldoende vraag.

Muziek downloaden en luisteren

Met Rdio Select kunnen gebruikers onbeperkt luisteren naar gepersonaliseerde streams. Verder zijn deze streams niet voorzien van reclame. Daarnaast kunnen gebruikers per dag 25 tracks luisteren of downloaden. Het streamen van deze tracks kan zowel op computers en laptops als op mobiele apparaten zoals de iPhone of iPad.

De limiet van 25 tracks is volgens een woordvoerder van Rdio voldoende voor veel gebruikers van Rdio. Degenen die meer willen streamen kunnen een abonnement afsluiten op het normale Rdio abonnement. De prijs voor dit abonnement bedraagt 10 euro per maand.

Vanaf vandaag is Rdio Select in een aantal landen verkrijgbaar. Onder andere in Engeland en Amerika is het mogelijk om voor een vriendelijke prijs muziek te streamen op zowel computers als mobiele apparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.