0

Ponoplayer slecht leverbaar door financieel tekort

De digitale muziekspeler van Pono, de Ponoplayer, zal voorlopig niet verkrijgbaar zijn in andere landen dan de VS. Door een tekort aan investeerders lukt het het bedrijf niet om de Ponoplayer in Canada, Duitsland en Engeland in de schappen te brengen.

Daarnaast kampt het bedrijf ook met personele problemen. Al geruime tijd zoekt Pono een CEO. Oprichter en artiest Neil Young is sinds het opstappen van de vorige grote man binnen Pono als interim-ceo aan de slag. Hij bedankt in een blogpost alle fans en gebruikers van de Ponoplayer.

De Ponoplayer is een muziekspeler die geschikt is om muziek in hoge kwaliteit af te spelen. Verder kan met de muziekspeler ook muziek gestreamd worden. Gebruikers kunnen muziek downloaden uit de speciale downloadwinkel voor de Ponoplayer.

Via een crowdfunding website wist de Ponoplayer in korte 6 miljoen dollar op te halen voor het maken en aanbieden van zowel de muziekspeler als de website voor het downloaden van muziek. Na die eerste investering laat meer geld nu dus op zich wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.