0

Ook gratis Spotify voor Windows Phone gebruikers

Na Android en iOS gebruiker kunnen nu ook mensen met een Windows Phone gratis muziek streamen met Spotify. De nieuwe update die Spotify gebruikers via hun smartphone kunnen downloaden biedt naast gratis muziek streaming ook andere verbeteringen. Zo is het onder meer mogelijk om snel nieuwe muziek te ontdekken en is de weergave van album- en singlehoesjes verbeterd.

Gratis muziek streaming op mobiele telefoons en tablets was al mogelijk voor mensen met Android of Apple apparaten. Voor die besturingssystemen bracht Spotify vorig jaar al versies van haar software uit waarmee iedereen via mobiel of wifi onbeperkt muziek kon luisteren. Geruime tijd na deze releases werd het nu tijd voor een Windows Phone versie.

De gratis variant van Spotify kent voor alle platformen een aantal beperkingen. Zo is de kwaliteit waarin de muziek wordt aangeboden van mindere kwaliteit vergeleken met de kwaliteit van een betaald abonnement. Daarnaast is muziek downloaden niet mogelijk en kun je niet ieder liedje beluisteren; Spotify streamt alleen gratis muziek binnen jouw muziekstijl.

Een laatste grote beperking van gratis streaming op Windows Phone, iOS en Android zit hem in de reclames. Op willekeurige momenten tijdens het luisteren naar muziek krijg je reclamespotjes te horen. Vind je dat geen probleem en kun je leven met de andere beperkingen van de gratis versie van Spotify op mobiele toestellen? Download dan de app via de downloadwinkel op jouw mobiel.

Muziek downloaden en hoge kwaliteit?

Wil je muziek downloaden op je mobiel of hoor je graag muziek in hoge kwaliteit? Dan is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid tot het afsluiten van een Spotify Premium abonnement. Met dit abonnement, dat 10 euro per maand kost, kun je muziek streamen zonder beperkingen en reclames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.