3

Nieuwe interface voor Spotify app op Android

Android bezitters die muziek streamen met Spotify krijgen de beschikking over een nieuw bedieningsscherm voor de Spotify applicatie. In deze update zijn een aantal ingrijpende wijzigingen doorgevoerd. Zo is het hoofdmenu een stuk overzichtelijker en kun je eenvoudiger bladeren door afspeellijsten en hitlijsten.

Een nieuwe interface voor Spotify.

Een nieuwe interface voor Spotify.

Beta-testers van de Android applicatie voor Spotify hebben al geruime tijd de beschikking over deze nieuwe interface. Elke Android gebruiker die nu een update van Spotify doorvoert zal ook de beschikking krijgen over deze nieuwste Spotify versie.

Muziek zoeken, luisteren en downloaden is via de nieuwe interface een stuk eenvoudiger. Vooral de navigatiebalk die in elk scherm prominent aanwezig is vind ik een enorm handige toevoeging. Maar ook het gemakkelijk doorzoeken van afspeellijsten hitlijsten is erg handig.

iOS gebruikers Spotify zullen nog even geduld moeten hebben. De verwachting is dat Spotify in de loop van volgende maand ook die app van een update zal voorzien. Wil je Spotify gelijk downloaden of bijwerken? Gebruik dan deze link.

3 Comments

  1. “Vooral de navigatiebalk die in elk scherm prominent aanwezig is vind ik een enorm handige toevoeging.”

    ik vind het een achteruitgang. Het neem ruimte in voor iets dat je weinig gebruikt. Plus het is totaal niet intuïtief. Alle fatsoenlijke apps in Android hebben een menu dat uitklapt aan de linkerkant, behalve Spotify nu.

    • het schijnt het nieuwe Material Design voor Android te zijn. Dus nieuwe apps, en dan vooral de Google apps, zullen allemaal deze layout krijgen.

  2. Leuk die nieuwe look maar waar vind ik de opslaglocatie van de offline playlisten ik zie ze niet meer staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.