0

Muziek streams vanuit Spotify afspelen op Facebook

Facebook heeft een nieuwe mogelijkheid aan haar iOS app toegevoegd. Het is nu mogelijk om muziek die je contacten delen gelijk af te spelen vanuit je tijdlijn. Momenteel werkt de functie alleen met Spotify en Apple Music.

Door de nieuwe functie is het nu nog makkelijker om nieuwe muziek te ontdekken. Je hoeft de Facebook applicatie namelijk niet meer te verruilen voor Spotify of Apple Music als je wil weten welke muziek je vrienden leuk vinden.

De nieuwe functie heet Facebook Music Stories en is zoals gezegd alleen beschikbaar voor de iOS applicatie van het sociale netwerk. Facebook liet in een verklaring weten wel te werken aan ondersteunig voor zowel Android. Ook de internet-versie van Facebook krijgt de beschikking over Facebook Music Stories.

Verder lijkt Facebook ook van plan om meerdere muziekdiensten te gaan ondersteunen. Tenslotte lijkt het waarschijnlijk dat muziek downloaden vanuit je Facebook profiel tot de mogelijkheden zal gaan behoren. Deze muziek downloads zullen dan via iTunes worden afgerekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.