0

Muziek streamen op iPhone en iPad met Google All Access

In oktober van dit jaar bracht Google eindelijk haar eigen muziek streaming dienst uit. Natuurlijk was in een Android versie van deze nieuwe muziekdienst voorzien.

Apple Mac gebruikers die met hun iPad of iPhone muziek wilden streamen met All Access hadden pech. In een iOS app voor All Access was in eerste instantie niet voorzien. Gelukkig is er nu eindelijk wel
een app om muziek te streamen op Apple iPhone en iPad met All Access.

Uiteraard is de All Access app voor iPhone en iPad gratis te downloaden in de app-store. Het gebruik van All Access is niet gratis. Om de online muziekdienst van Google te kunnen gebruiken is een maandelijks abonnement van 10 euro benodigd. De eerste maand mag je All Access wel gratis proberen.

Voor de 10 euro die Google voor het gebruik van All Access rekent krijg je de beschikking over miljoenen tracks. Daarnaast mag je tot 20.000 liedjes uit je eigen mp3-collectie opslaan in de muziek-cloud van Google.

Heb je een iPad of iPhone en wil je graag muziek streamen zonder iTunes? Dan kun je in de app-store de All Access applicatie downloaden. Wil je muziek streamen op je iPad of iPhone maar twijfel je nog over de vraag welke online muziekdienst je gaat gebruiken? Lees dan hier meer over Spotify, Deezer en andere streaming muziekdiensten zoals Grooveshark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.