0

Muziek streamen in de auto met Deezer en BMW

BMW is gestart met een abonnementsdienst waarmee bezitters van een auto van het Duitse merk onbeperkt muziek kunnen streamen via Napster en Deezer. Om muziek te kunnen streamen in de auto is een ingebouwde sim-kaart en een entertainmentsysteem van recente makelij noodzakelijk.

BMW biedt het nieuwe abonnement bij wijze van proef momenteel aan in zeven Europese landen. Bezitters van een BMW in de Benelux behoren tot de groep mensen die een abonnement af kunnen sluiten. Maar ook in Duitsland, Frankrijk Italië en Spanje wordt het binnenkort mogelijk om onbeperkt muziek te streamen in de auto.

De nieuwe functie van BMW maakt gebruik van het ingebouwde informatie- en entertainment systeem dat in veel BMW’s standaard is ingebouwd. Via een ingebouwde simkaart kunnen gebruikers muziek streamen in hun auto zonder roamingkosten. Dat laatste geldt overigens alleen als er muziek wordt gestreamt in een van de zeven landen waar BMW deze nieuwe dienst aanbiedt.

Het systeem van BMW is verder zo ingericht dat muziek die beluisterd is offline wordt opgeslagen. Zo kun je ook muziek streamen terwijl je door gebieden rijdt waar minder of zelfs geen mobiel internet beschikbaar is. Verder kan muziek die je in de auto aan het luisteren bent ook worden opgeslagen op een tablet of smartphone. Zo kun je verder gaan met muziek streamen als je uit de auto bent gestapt.

Muziek streamen in de auto met Deezer of Napster en BMW

Muziek streamen in de auto met Deezer of Napster en BMW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.