0

Hoe moet je muziek streamen op je iPhone

We hebben vandaag een nieuwe handleiding over muziek streaming voor je. In deze handleiding lees je hoe je muziek kunt streamen op je iPhone. We hebben specifiek gekeken naar streaming-apps die beschikbaar zijn voor iPhone. Uiteraard werken deze apps voor streaming muziek ook op iPad. Daarnaast werken sommige apps ook op iPod touch apparaten.

Muziek streamen op je iPhone? Check hier de handleiding!

De online muziekdiensten die de revue passeren zijn uiteraard de bekende aanbieders Spotify en Deezer. Beide diensten zijn zeer populair onder gebruikers van smartphones en tablets in Nederland. Ook op iPhone’s werken de apps die Spotify en Deezer aanbieden probleemloos.

Naast deze bekende apps voor het streamen van muziek behandelen we ook minder bekende aanbieders van applicaties voor het streamen van muziek op je iPhone. Wil je precies weten welke online muziekdiensten we behandelen check dan de handleiding.

Heb je zelf tips voor (gratis) muziek streaming aanbieders die goeie applicaties voor de iPhone hebben? Laat het ons dan weten door onder dit bericht te reageren. We zullen deze aanbieders dan toevoegen aan de pagina met informatie over het streamen van muziek op iPhone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.