0

Gratis Spotify bij een Google Chromecast

Sinds kort biedt de Chromecast van Google ondersteuningvoor Spotify. Om dat te vieren is het nu mogelijk om 90 dagen Spotify te proberen op je Chromecast.

Het gratis proefabonnement kun je ook gebruiken op je smartphone of tablet. En daarmee is dit een leuke aanbieding voor iedereen die Spotify graag gratis wil proberen.

Om van de aanbieding gebruik te maken moet je via je smartphone of tablet naar deze paginasurfen. Zorg ervoor dat je Chromecast verbinding heeft met het apparaat waarmee je de actiepagina bezoekt.

Tip

Het is handig om je Chromecast en smartphone beide via hetzelfde wifi netwerk te gebruiken als je deze aanbieding wil activeren.

Op de actiepagina kun je vervolgens kiezen voor een van de drie Chromecast acties. Naast 90 dagen gratis Spotify kun je ook 90 dagen gratis gebruik maken van Google’s eigen muziekdienst. Ook is het mogelijk om een gratis film te streamen via Google. Na afloop van de 90 dagen gratis Spotify op Chromecast kun je een regulier abonnement afsluiten. Ook is het natuurlijk mogelijk om Spotify op te zeggen en een andere muziekdienst te gaan gebruiken.

Activeren via Chromecast applicatie

Lukt het niet om gratis Spotify of All Access te activeren via de actiepagina? Dan kun je ook via de Chromecast applicatie op zowel iOS als Android deze aanbieding activeren. Open daarvoor de Chromecast app en kies voor ‘apparaten’. Ga nu naar de instellingen en kies voor de optie ‘Controleren op aanbiedingen’. In het scherm dat zich nu opent kun je ook gratis Spotify of een andere Chromecast aanbieding activeren. NB: ook deze mogelijkheid werkt alleen als je verbinding hebt met je Chromecast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.