0

Gratis muziek streamen via Rdio.com

Rdio.com is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat sinds kort ook in Nederland streaming muziek aanbiedt. Om het voor nieuwe gebruikers aantrekkelijk te maken een betaald abonnement op Rdio.com te nemen biedt het bedrijf nieuwe klanten 6 maanden gratis muziek streaming aan via de website van het bedrijf. De muziek catalogus kent in totaal 16 miljoen liedjes, een flinke collectie dus.

muziek streamen Rdio

muziek streamen Rdio

Rdio biedt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Spotify, geen gratis muziek streaming aan na de proefperiode van 6 maanden. Je kunt bij het bedrijf na de 6 maanden gratis streamen wel een betaald abonnement afsluiten. De aanbieding voor 6 maanden gratis muziek streamen kent trouwens ook beperkingen. Zo is het niet mogelijk om onbeperkt te streamen.

Betaalde abonnementen van Rdio

Zoals gezegd biedt Rdio geen gratis varianten van haar muziek streaming service. Wel kun je twee betaalde abonnementen afsluiten. Ten eerste is er de versie waar je voor 4,99 per maand muziek kunt streamen op je desktop computer of laptop. Wil je muziek streamen op je iPhone, iPad of smartphone? Dan zul je het Rdio ‘onbeperkt’ abonnement moeten afsluiten. Voor 9,99 per maand kun je dan ook muziek streamen naar je mobiele apparaat. Gratis muziek streamen op je smartphone kan trouwens de eerste 7 dagen ook helemaal gratis. Download daarvoor de app voor zowel iPhone/iPad als Android.

Meer info?

Meer informatie over deze aanbieding voor gratis muziek streamen vind je op de website van Rdio.com. Ook verdere informatie over de voorwaarden van het gratis muziek streamen met deze aanbieding vind je daar.

bron: gratismuziekdownload.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.