0

Gratis muziek streamen met Napster bij Vodafone abonnement

In navolging van KPN (Spotify) en T-Mobile (Deezer) biedt Vodafone sinds vandaag ook een streaming muziekdienst bij haar abonnementen voor mobiel internet. Klanten van Vodafone krijgen een half jaar lang een gratis abonnement op Napster als ze een databundel van tenminste 3 euro kopen.

Alle klanten van Vodafone die momenteel bellen, sms-en en internetten via een Red of Smart abonnement komen in aanmerking voor deze streaming muziek aanbieding. De enige voorwaarde is de eenmalige aanschaf van een databundel van 100MB of hoger. Hiervoor rekent Vodafone 3 euro, na het betalen hiervan kunnen mensen gelijk muziek streamen via Napster.

Aanbieding afgelopen? Tijdig opzeggen of betalen

Na afloop van het gratis 6 maanden streaming is het mogelijk om Napster gelijk weer op te zeggen. Voor mensen die graag muziek willen blijven streamen via Napster is er de mogelijkheid om een betaald abonnement op de dienst te nemen. De prijs hiervoor bedraagt € 9.95 per maand. Dit bedrag zal Vodafone afschreven via je telefoonrekening.

Verder is het goed om te weten dat Vodafone muziek streaming via mobiel internet gewoon verrekend met je datategoed in je bundel voor mobiel internet. Heb je een kleine bundel met weinig MB? Dan is het misschien beter om eerst muziek te downloaden via wifi voordat je gaat luisteren.

Napster? Muziek streamen?

Napster is een relatief nieuwe streaming dienst in Nederland. In Amerika is het bedrijf al langer actief: daar kocht Rhapsody de merknaam Napster om een bekend merk in huis te hebben voor een online muziekdienst. Napster was 15 jaar geleden een bekend downloadprogramma om gratis muziek te downloaden.

Napster biedt een catalogus die net zo groot is als die van concurrerende muziekdiensten. Momenteel zitten er namelijk rond de 34 miljoen tracks in de catalogus van Napster. Daarmee is Napster dus een prima alternatief voor Spotify en Deezer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.