0

Gratis muziek en films voor Chromecast bezitters

Google biedt Chromecast bezitters zeer regelmatig leuke aanbiedingen via de Play Store. Zo kun je bijvoorbeeld gratis muziek streamen via All Access, de streaming muziekdienst van Google. Maar ook biedt het bedrijf Chromecast bezitters gratis films en series. Wil je weten hoe dit moet? Lees dan deze pagina!

Om de actuele aanbiedingen te bekijken moet je een aantal stappen doorlopen. Zo moet je allereerst een Chromecast hebben die met het internet is verbonden. Verder moet je op een smartphone de Chromecast app geïnstalleerd hebben. Ook het installeren van de Chromecast extensie in je browser volstaat. Verder moet je de Chromecast kunnen benaderen via je smartphone of tablet of via de Chrome browser.

De volgende stap in het krijgen van gratis films of muziek streaming is het bezoeken van de Chromecast actie-site. Deze vind je via de volgende link. Open deze site om te zien welke aanbiedingen Google momenteel heeft voor Chromecast bezitters.

Gratis muziek streaming

Een van de acties die al langere tijd lopen in de Chromecast applicatie is die voor gratis muziek streaming via Google Play All Access. Iedereen die een Chromecast koopt kan 3 maanden lang gratis onbeperkt muziek streamen via de muziekdienst van Google.

Na de gratis proefperiode is het noodzakelijk om te gaan betalen voor All Access. Toch is het een leuke aanbieding, zeker als je weet dat All Access net zoals Spotify en Apple Music 10 euro per maand kost. 3 Maanden gratis streaming en je hebt het aanschafbedrag voor je Chromecast er al bijna uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.