0

Gratis Deezer bij een Sonos muziekspeler

Normaliter zijn we op muziekstreamen.com niet van de aanbiedingen of acties rondom gratis abonnementen op streaming muziekdiensten. Vandaag kregen we in onze e-mail echter een aanbieding van Sonos die voor muziekliefhebbers de moeite waard is. Waarom? Dat leggen we je zo uit! Wil je graag een jaar lang gratis muziek luisteren met Deezer dan kan dat nu als je een Sonos muziekspeler koopt.

bieding is zo goed omdat een Sonos muziekspeler in combinatie met een streaming muziekdienst voor mensen die thuis muziek willen streamen de beste keuze is. Zeker in combinatie met een betaald abonnement op Deezer of andere aanbieder is een Sonos muziekspeler echt geniaal.

Enkele voordelen: Je kunt in elke ruimte waar een Sonos staat muziek streamen via Deezer; je luistert naar muziek in 320Kbps kwaliteit, bijna niet van cd te onderscheiden; je kunt muziek afspelen zonder dat je reclame te horen krijgt; je hebt een muziekbibliotheek van meer dan 20 miljoen tracksen tenslotte: je kunt je Sonos mediaspeler eenvoudig bedienen via je smartphone of tablet.

Onze ervaring

Op onze redactie gebruiken we al jaren een Sonos Play:5 in combinatie met een Spotify Premium abonnement. Afgezien van kleine streaming problemen op drukke momenten (denk aan de vrijdagavond) werkt het streamen van muziek naar een Sonos perfect. Verder is ook het afspelen van lokale mp3 bestanden (die je bijvoorbeeld download van het internet) zonder problemen mogelijk.

Wil jij ook graag muziek streamen in je huiskamer naar hoge kwaliteit speakers en wil je ook nog een profiteren van gratis Deezer voor de periode van 1 jaar? Op de speciale actiesite van Sonos lees je alles over deze aanbieding voor een Sonos muziekspeler in combinatie met een Deezer premium abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.