0

Gratis 90 dagen Play Music All Access bij Chromecast

De Chromecast is een mediaspeler die ontwikkeld en verkocht wordt door Google. Met de Chromecast kun je heel gemakkelijk tv-series, films en muziek streamen via de HDMI poort op je televisie. Om te streamen met een Chromecast heb je niet veel nodig: een werkende en snelle internetverbinding via wifi, een smartphone en een tv met een HDMI poort zijn de enige vereisten om muziek te streamen met een Chromecast.

Het grootste voordeel van een Google Chromecast voor het streamen van media zit hem in de prijs: de Chromecast kost slechts 35 euro. Voor dat geld krijg je een volwaardig streaming device die gemakkelijk te installeren en te bedienen is. Andere voordelen van de Chromecast zijn onder het grote aantal online video en muziekdiensten die ondersteund worden. Zo werkt de Chromecast met Spotify, Uitzending gemist, Netflix en natuurlijk kun je gratis muziek streamen via Youtube.

Aanbieding: gratis muziek streamen bij Chromecast

Het streamen van muziek en beeld kost in de meeste gevallen geld. Zo moet je bij Netflix een abonnement afsluiten waarbij je maandelijks geld betaalt. Ook bij streaming muziekdiensten zoals Spotify zit je vast aan een maandelijks bedrag voor het streamen van muziek. Gratis muziek streamen kan ook met een Chromecast: zo kun je muziek streamen van Youtube zonder daarvoor te betalen.

Als je nu echter besluit om voor 35 euro een Chromecast te kopen dan kun je de komende 90 dagen gratis muziek streamen via de Chromecast met Google Play Music All Access. Normaliter kost Google Play Music All Access 10 euro per maand. Als je toch al van plan was om te gaan betalen voor All Access dan is deze aanbieding eigenlijk te mooi voor woorden. Ook als je van plan bent om een Chromecast te kopen dan kun je deze aanbieding niet laten lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.