0

Gratis 90 dagen muziek streamen via Google Play Music

Play Music All Access is de muziekdienst van Google waarmee je op Android, Apple iPhone en iPad en via internet muziek kunt streamen. Helaas kent de muziek streaming dienst van Google geen gratis abonnement. Op internet vonden we echter een actiecode waarmee je 90 dagen gratis gebruik kunt maken van Play Music. Als je 90 dagen gratis muziek wil streamen dan kun je hier lezen hoe dat moet.

Play Music is een van de muziekdiensten van Google. In eerste instantie konden gebruikers via Play Music hun eigen muziek (afkomstig van online muziek aankopen en gratis muziek downloads) in de Google cloud opslaan om deze op een later moment terug te luisteren via smartphones en tablets. In 2013 kondigde Google aan dat Play Music werd uitgebreid met een streaming muziek dienst genaamd ‘All Access’. Sindsdien zijn Play Music en All Access samengevoegd onder de naam Play Music All Access.

Gratis muziek streamen met Google All Access

Gratis muziek streamen met Google All Access

All Access, Deezer of Spotify?

De streaming muziekdienst van Google kent een aantal handige features die je bij Spotify en Deezer niet tegenkomt. Zo kun je Play Music nog steeds gebruiken om muziek die je via iTunes koopt of muziek die je van internet download opslaan om deze via mobiele apparaten terug te luisteren. Play Music biedt een cloud opslag aan waarmee je tot 20.000 liedjes kunt opslaan om deze via het internet of op smartphones en tablets terug te luisteren.

Daarnaast biedt All Access ook gepersonaliseerde radio-stations waarmee je muziek kunt luisteren op internet die is afgestemd op jouw muzikale voorkeuren. Het grootste voordeel van All Access is natuurlijk het feit dat je onbeperkt, zonder reclames en in hoge kwaliteit muziek kunt streamen naar smartphone, tablets en via internet. Google Play Music is van alle online muziek diensten de aanbieder met de hoogste audio-kwaliteit.

Wil je gratis muziek streamen via Google Play Music All Access? Dan kun je via de link in de inleiding je 90 dagen gratis streaming activeren. Let er wel op dat je binnen de 90 dagen dat je gratis kunt streamen je abonnement weer stopzet, anders moet je na de gratis proefperiode alsnog gaan betalen voor muziek streaming. Dat kost bij Google 10 euro per maand. Daarnaast is dit een speciale aanbieding: wil je gratis muziek streamen in hoge kwaliteit via Play Music? Sluit dan het abonnement zo snel mogelijk af. Als deze aanbieding afgelopen is kun je namelijk Play Music maar voor 30 dagen gratis proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.