1

Google Play Music introduceert familie-abonnement

Na Spotify en Apple Music lijkt ook Google’s streaming muziekdienst Play Music All Access met een goedkoop familie abonnement te gaan komen. En dat lijkt geen slecht idee want zowel Apple Music als Spotify Family lijken veel geld in het laatje te brengen bij beide aanbieders van online muziek.

De uitbreiding van Google play Music zal deze week onthuld worden op een persbijeenkomst die Google gaat gebruiken voor het aankondigen van nieuwe producten en diensten. Volgens de geruchten zal het familie-abonnement op All Access $15 dollar per maand gaan kosten. Voor dat bedrag kunnen tot zes familieleden elk met een eigen account goedkoper muziek streamen.

Met die abonnementsprijs is Google net zo duur als Apple Music: ook bij Apple kunnen tot zes familie-leden onbeperkt muziek streamen voor een bedrag van $15. Spotify is met haar Family abonnement fors duurder: maximaal vijf gebruikers kunnen bij Spotify muziek streamen voor $30 per maand.

Zodra er meer bekend is over deze goedkope abonnementsvorm voor Google Play Music All Access wordt deze pagina uitgebreid.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.