0

Goedkoop Spotify abonnement voor studenten

Ben je student en wil je goedkoop muziek streamen? Dan kan dat per direct met een speciaal studentenabonnement van Spotify. In plaats van het normale tarief van 10 euro betalen studenten de helft van dat bedrag.

Het speciale abonnement voor studenten werd vorig jaar al aangekondigd maar is nu dus echt beschikbaar. Om Spotify voor studenten aan te kunnen vragen moet je ingeschreven zijn bij een officiële onderwijsinstelling. Spotify checkt dit via een derde partij.

Goedkoop muziek streamen met Spotify abonnement speciaal voor studenten.

Goedkoop muziek streamen met Spotify abonnement speciaal voor studenten.

Het goedkope abonnement voor studenten is qua functionaliteit exact gelijk aan Spotify Premium. Zo is het mogelijk om onbeperkt muziek te streamen in maximale kwaliteit en is het ook mogelijk om muziek te downloaden om zo muziek te luisteren als je geen wifi of mobiel internet tot je beschikking hebt. Verder heb je volledige controle over de muziek die je wil horen, wordt er geen reclame aangeboden en is het mogelijk om muziek te streamen via muziekspelers.

In Amerika was de goedkope variant van Spotify voor studenten al geruime tijd beschikbaar. In dat land wordt ook echt gecontroleerd of iemand die het goedkope abonnement aanvraagt is ingeschreven bij een officiële onderwijsinstelling.  Het tarief in Amerika bedraagt 5 dollar per maand. Voor dat bedrag is het mogelijk om onbeperkt te streamen en te downloaden via Spotify Premium.

Apple Music

Ook Apple Music biedt in Amerika al een goedkoop abonnement voor streaming muziek aan.  Studenten kunnen daar ook voor 5 dollar per maand onbeperkt muziek streamen en muziek downloaden via iOS en Android devices. Dat goedkope abonnement is nog niet in Nederland beschikbaar al heeft Apple aangekondigd dat dit abonnement ook hier op korte termijn beschikbaar komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.