0

Goedkoop muziek streamen op je stereo

Wil je thuis goedkoop muziek streamen op je eigen stereo? Makkelijker en goedkoper wordt het niet met de Gramafon muziekspeler die je kunt aansluiten op je stereo om vervolgens muziek te luisteren met Spotify. Deze streaming muziek speler kost momenteel 49 euro en dat is een koopje vergeleken met bijvoorbeeld Sonos muziekspelers (al kun je beide producten niet met elkaar vergelijken).

Meer informatie over de Gramafon en de mogelijkheden van het kastje om thuis muziek te streamen vind je in onze nieuwe handleiding. De Gramafon in combinatie met de Spotify app op je smartphone of tablet kent vele voordelen, waarvan de lage prijs de grootste is. Er kleeft echter ook een groot nadeel aan: thuis muziek streamen over je eigen stereo en de Gramafon kan alleen met een Spotify Premium abonnemment.

Momenteel is de Gramafon in de aanbieding. Je betaalt via de website van het bedrijf nu 49 euro in plaats van 79, wat het apparaat normaliter kost. Hoe lang deze aanbieding online blijft is niet bekend, maar wil je een Gramafon dan kun je deze het best nu kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.