0

Gerucht: Apple introduceert ‘Apple Music’ in juni

De nieuwe muziek streaming dienst van Apple, die volgens de geruchten iTunes of Apple Music zal gaan heten, zal tijdens de WWDC in juni geïntroduceerd worden. Dit meldt 9To5Macop basis van anonieme bronnen binnen de muziekindustrie. Een introductie in juni betekent dat Apple haar streaming muziek dienst niet zal onthullen tijdens de Apple Watch introductie van 9 maart.

De nieuwe muziekdienst van Apple zal gebaseerd zijn op Beats Music. Die muziekdienst kreeg Apple in handen nadat het vorig jaar Beats overnam. De nieuwe dienst van Apple zal waarschijnlijk onder de naam iTunes worden aangeboden. Verder lijkt het erop dat Apple de prijs voor streaming muziekdienst lager zal houden dan de prijs van concurrerende diensten als Spotify en Deezer. Volgens de geruchten zal Apple Music 7,99 per maand gaan kosten terwijl andere muziekdiensten 9.99 per maand rekenen.

De nieuwe streaming muziekdienst van Apple zal standaard worden meegeleverd met de nieuwste versie van iOS. Deze software draait op alle smartphones en tablets van Apple. De nieuwe versie van de iOS software zal 8.4 of 9.0 worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.