0

Drie dingen die je nog niet wist over Spotify

Spotify is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Zo ongeveer half Nederland streamt muziek via de apps van het Zweedse bedrijf. Maar wist je dat je met Spotify ook Spaans of Italiaans kunt leren? We hebben op deze pagina drie dingen verzameld die nog maar weinig mensen weten over Spotify.

Je kunt op Spotify ook luisterboeken en toespraken streamen.

Je kunt op Spotify ook luisterboeken en toespraken streamen.

De mogelijkheden die hieronder besproken worden zijn zowel beschikbaar binnen de gratis als de Premium versie van Spotify. De kwaliteit is voor Spotify Premium gebruikers uiteraard beter en ook zit hier geen reclame tussen.

Luisterboeken op Spotify

Wist je dat op Spotify luisterboeken kunt streamen? Een aantal uitgevers van gesproken boeken hebben de digitale versies van deze gesproken boeken op Spotify geplaatst. Zo kun je luisteren naar Engels gesproken versies van verhalen van Kafka, Dickens en Virgiania Woolf. Maar ook Nederlandse uitgevers hebben hun audioboeken op Spotify geplaatst. Zo vind je onder andere werk van Annie M.G. Schmidt en Hugo Claus terug binnen de audioboeken op Spotify.

Martin Luther King

Er staan zelfs toespraken op Spotify.

Er staan zelfs toespraken op Spotify.

Naast luisterboeken kent Spotify nog een interessante categorie voor mensen die een wat anders willen horen. Een aantal bedrijven en organisaties bieden namelijk toespraken en speeches aan Spotify. Onder andere beroemde toespraken van Neil Armstrong, Martin Luther King en Theodore Roosevelt zijn online te beluisteren via Spotify. Maar ook de beroemde toespraken van Barack Obama zijn gewoon beschikbaar op Spotify.

Taalles op Spotify

Tot slot een tip voor mensen die graag een andere taal willen leren. Op Spotify staan namelijk een groot aantal taallessen waarbij je snel en makkelijk een vreemde taal leert begrijpen en spreken. Het aanbod in taalcursussen op Spotify is groot. Het is wel handig om zelf Engels te spreken en te begrijpen: bijna alle lessen worden namelijk in het Engels gegeven :). Voor taallessen op Spotify kun je het beste de zoekfunctie binnen de app gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.