0

Deezert start met live-streamen voetbal-commentaar

Streaming muziekdiensten werken hard aan de ontwikkeling van hun product. Om nieuwe klanten te winnen maar ook om bestaande klanten te behouden. Een van de opvallendste nieuwe functies van online muziekdiensten was het Football Channel van Deezer.

De Franse muziekdienst begon vorig jaar met een proef waarbij Premium gebruikers het commentaar bij voetbalwedstrijden live konden beluisteren. Deze dienst was zo’n groot succes in haar testperiode dat Deezer besloten heeft hem wereldwijd uit te rollen, ook voor mensen die gratis muziek streamen via Deezer.

Live voetbal streamen met Deezer.

Live voetbal streamen met Deezer.

Het Football Channel van Deezer is een online radiostation dat beluisterd kan worden via Deezer Premium en de gratis versie van Deezer. Via het kanaal kan het commentaar bij voetbalwedstrijden live beluisterd worden. Momenteel kun je bij 380 wedstrijden uit 38 Europese landen het commentaar live luisteren.

Niet alleen het commentaar uit wedstrijden uit nationale competities zoals de Premier League kan beluisterd worden. Momenteel zitten ook wedstrijden uit de Champions League in het aanbod van voetbalwedstrijden waarvan je het commentaar live kunt streamen.

Naast het live-commentaar bij voetbalwedstrijden krijg je via het Football Channel ook toegang tot podcasts over voetbal, audio-boeken over aan voetbal gerelateerde onderwerpen en toegang tot speciale zenders over Manchester United en Barcelona.

Football Channel is beschikbaar via de Deezer applicatie. Deze is beschikbaar voor iOS en Android, je vindt de applicatie in de App- en Play-store voor beide mobiele besturingssystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.