1

Deezer voert gratis muziek streaming voor mobiel in

Deezer heeft een nieuwe versie van haar streaming software uitgebracht waarmee gebruikers van de iPad, iPhone en Android software gratis muziek kunnen streamen naar mobiel. Deezer is daarmee na Spotify het tweede muziek streaming bedrijf in Nederland dat mobiele gebruikers gratis muziek laat streamen.

Gratis streaming via Deezer werkt op een aantal manieren. Belangrijk om te weten voordat je gelijk de Deezer applicatie uit de app-store download is dat je niet kunt kiezen welke muziek je gratis wil luisteren. Net zoals bij concurrent Spotify kun je bij Deezer alleen gratis muziek luisteren die wordt samengesteld op basis van jouw favoriete liedjes en muziek-genres.

Hoe werkt gratis muziek streaming via Deezer?

Om gratis muziek te kunnen streamen via Deezer kun je op een aantal manieren te werk gaan. Allereerst is er de Deezer Flow optie die je via het startscherm kunt bereiken. Met Deezer Flow krijg je gratis muziek te horen die is afgestemd op jouw muzikale voorkeur.

Daarnaast kun je ook gratis muziek streamen via een van de Radio-stations. Deze stations bieden gratis muziek aan binnen van tevoren vastgestelde thema’s. Tenslotte kun je gratis muziek luisteren die door de redactie van Deezer wordt aangeraden. Deze aanraders zijn altijd en onbeperkt gratis te beluisteren, tot het moment dat Deezer ze niet meer als aanraders bestempelt.

Tenslotte nog een paar voordelen van een betaald abonnement op Deezer vergeleken met de gratis mogelijkheden van de muziekdienst. Met een abonnement op Deezer heb je sowieso alle muziek tot je beschikking die Deezer in haar catalogus aanbiedt. Daarnaast is die muziek te luisteren in hoge kwaliteit en kun je muziek downloaden om deze op een later moment terug te luisteren. Wil je gratis Deezer uitproberen of wil je een abonnement nemen op de muziek streaming dienst van Deezer, dan kan dat via de Deezer website. Deel je ervaringen met ons via een reactie op dit nieuwsbericht.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.