0

Deezer nu ook beschikbaar voor XBox

Deezer heeft via een persbericht bekend gemaakt dat de muziekdienst nu ook bruikbaar is op XBox spelcomputers van Microsoft. De benodigde applicatie is er per direct beschikbaar voor zowel de Xbox One als voor de X en S varianten van de device.

Zo ziet Deezer eruit op de Xbox.

Zo ziet Deezer eruit op de Xbox.

Met de applicatie, die speciaal is ontwikkeld voor de XBox, kunnen gebruikers onbeperkt muziek streamen uit de catalogus van Deezer. Uiteraard is hiervoor wel een betaald abonnement benodigd. Deezer heeft in haar catalogus meer dan 50 miljoen tracks beschikbaar die je dankzij de speciale XBox app ook kunt luisteren tijdens het gamen.

Naast ‘reguliere’ functionaliteit voor het streamen van muziek biedt de Deezer applicatie ook toegang tot het Flow platform. Hiermee krijgen Deezer gebruikers de beschikking over nieuwe muziek die wordt samengesteld op basis van eerder beluisterde muziek.

Wil je Deezer gebruiken op de XBox en heb je een betaald abonnement op de muziekdienst? Dan kun je via de Microsoft store op je Xbox de benodigde app downloaden. Wil je muziek streamen op andere spelcomputers? Dan kan dat momenteel ook op de Playstation van Sony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.