0

Deezer brengt speciale Windows 10 app voor streaming muziek uit

Gebruik je Deezer en heb je Windows 10 op je computer of laptop? Dan is het goed om te weten dat het Franse bedrijf een speciale applicatie heeft ontwikkeld voor mensen die muziek willen streamen op hun Windows 10 apparaat.

De applicatie is beschikbaar voor iedereen die Deezer Premium account heeft en kan via de website van het bedrijf gedownload worden. Naast streaming muziek op Windows 10 biedt de applicatie enkele andere handige toepassingen die voorlopig alleen beschikbaar zijn in de Windows 10 versie van de Deezer software.

Klik hier als je Deezer wil opzeggen.

Deezer heeft nu een speciale Windows 10 applicatie.

Deezer heeft nu een speciale Windows 10 applicatie.

Extra mogelijkheden

De applicatie voor streaming onder Windows heeft onder andere de mogelijkheid om tijdens het luisteren songteksten mee te lezen. Deze mogelijkheid hadden concurrerende muziekdiensten, waaronder Spotify, al langere tijd. Het is dan ook jammer dat deze functie alleen onder Windows 10 gebruikt kan worden.

Verder biedt de applicatie uitgebreide informatie over je luistergeschiedenis. Zo kun je zien welke tracks je het meest gestreamt hebt en ook kun je per artiest en per album zien hoe vaak je hier naar geluisterd hebt.

Tot slot is het met de software gemakkelijk geworden om nieuwe muziek te ontdekken. Zo is de ‘Flow’, een toepassing binnen de Deezer app die soundtracks samensteld van muziek die jij leuk vindt. Verder is er ook de mogelijkheid om muziek-experts binnen jouw favoriete genres te volgen om zo snel nieuwe muziek te ontdekken.

Nu downloaden

Heb je een Premium account bij Deezer? Dan kun je de Windows 10 software, die nu nog wel in bèta is, gratis downloaden via deze link. Om muziek te kunnen streamen of om muziek te downloaden moet je eerst inloggen met je account of via Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.