0

Belgische provider komt met speciaal abonnement voor streaming muziek

De grootste mobiele provider van België, Proximus, verkoopt vanaf vandaag nieuwe abonnementen voor het streamen van muziek. Met het Beats abonnement kunnen gebruikers maandelijks op een databundel van 20GB rekenen die exclusief is bedoeld voor een aantal online muziekdiensten. 

Proximus richt zich met haar nieuwe abonnement op de grote groep mobiele klanten die permanent online is. Zij kunnen naast 3GB aan ‘standaard’ data ook nog eens 20GB per maand gebruiken om muziek te streamen via Apple Music, Spotify, SoundCloud, Deezer en Google Music. Verder zitten er in het abonnement 60 belminuten en onbeperkte SMS.

Als de databundel van 20GB in zijn geheel verbruikt is dan zakt de snelheid van de verbinding in. Het streamen van muziek is dan niet meer mogelijk. Verder rekent Proximus dan ook 0,72 cent per MB op het moment dat er buiten Belgie muziek beluisterd wordt.

Naast een abonnement voor streaming muziek startte Proximus vandaag ook met het Stories abonnement. Dit abonnement is bedoeld voor fanatieke gebruikers van social media. Zij kunnen ook maandelijks 20GB aan data verbruiken voor Facebook, Twitter, Whatsapp, Snapchat en een aantal andere social mediadiensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.