0

Beats Music moet wijken voor Apple Music

Zoals verwacht stopt Apple op korte termijn met het aanbieden van Beats Music. Het bedrijf wil zich exclusief richten op Apple Music en daarom zal Beats Music aan het eind van deze maand niet langer gebruikt kunnen worden.

Iedereen die momenteel muziek streamt met Beats Music wordt op 30 november automatisch afgesloten. Ook het abonnement wordt op die datum stopgezet. Al langere tijd was overigens al niet mogelijk om een nieuw abonnement op Beats Music af te sluiten.

Gebruikers die momenteel muziek streamen en downloaden met Beats Music krijgen van Apple de mogelijkheid om hun muziek, playlists en favorieten over te zetten naar Apple Music.

Helaas krijgen Beats Music gebruikers geen goedkope aanbieding voor Apple Music. Wel kunnen zij, net als iedereen die Apple Music aanvraagt, gratis muziek streamen gedurende de drie maanden waarin Apple Music kan worden uitgeprobeerd.

Het stopzetten van Beats Music komt niet als een grote verrassing ondanks de herhaaldelijk ontkenning van Apple dat het bedrijf Beats Music zou gaan stoppen met de online muziekdienst. Alleen al het feit dat nieuwe gebruikers niet meer welkom waren bij Beats Music was een teken aan de wand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.