0

Apple TV breidt zoekfunctie uit naar Apple Music

Heb je een Apple TV en gebruik je ook de online muziekdienst van Apple? Dan kun je nu vanuit Apple TV gemakkelijk zoeken naar muziek binnen de Apple Music catalogus. De nieuwe functie is per direct beschikbaar voor iedereen die de nieuwste software update voor Apple TV download.

Apple voegde de mogelijkheid voor het direct zoeken naar muziek toe aan de universele zoekfunctie voor Apple TV devices van de vierde generatie. Ook de 4K versie van Apple TV ondersteunt de nieuwe zoekfunctie waarmee zowel naar losse tracks als naar volledige albums op Apple Music gezocht kan worden.

De uitgebreide zoekfunctie op Apple TV zoek op basis van de door jouw ingevoerde termen naar de juiste content. Handig, je hoeft namelijk niet langer specifiek aan te geven of je een bepaald album, een film, een tv-serie of een podcast zoekt.

De nieuwe functie werkt samen met Apple Music maar ook Netflix en iTunes worden geraadpleegd om de juiste media weer te geven. De resultaten die horen bij een zoekopdracht worden in eerste instantie niet visueel gekoppeld aan een dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.