0

Apple Music op Android nu met video’s en goedkoop Family Abonnement

Apple heeft gisteren een update uitgerold van de Android applicatie voor haar Apple Music muziekdienst. Grootste verbetering in deze eerste grote update van de Android app voor Music is de mogelijkheid tot het afspelen van muziekvideo’s bij een groot aantal tracks.

De mogelijkheid om tijdens het streamen van muziek naar de bijbehorende videoclip te kijken zat al vanaf de eerste release in de iOS applicatie van Apple Music. Blijkbaar werd de functie daar zoveel gebruikt dat Apple heeft besloten om ook de Android app dezelfde functie te geven.

De nieuwe Android app voor Apple Music kent ook een aantal andere verbeteringen. De meest in het oog springende verbetering is de mogelijkheid tot het gebruik van het Family Abonnement van Apple Music. Met dit goedkope abonnement kunnen tot 6 personen muziek streamen via hun eigen smartphone of tablet voor 15 euro per maand.

Ook voor het Family abonnement geldt overigens dat deze functie al lang beschikbaar was in de iOS applicatie voor Apple Music. Het is overduidelijk dat Apple ervoor kiest om haar eigen app eerst nieuwe en handige functies te geven voordat de Android versie deze krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.