0

Apple Music nu ook op Sonos

Sinds deze week is het voor iedereen met een Sonos muziekspeler mogelijk om muziek te streamen met Apple Music. Ook mensen die momenteel gratis streamen in de hun proefperiode die Apple Music nieuwe gebruikers biedt kunnen profiteren van de mogelijkheid om Sonos en Apple Music te combineren.

Als een grote verrassing komt de ondersteuning voor Apple Music van Sonos muziekspelers niet. Al in december vorig jaar kondigden beide bedrijven aan hard te werken aan de integratie van Apple Music op Sonos. Toen startte ook de beta-fase aan van Apple Music op Sonos, vele duizende mensen maakten gebruik van de mogelijkheid om uit te proberen of de nieuwe software goed werkte.

Apple Music is natuurlijk niet de enigste muziekdienst voor Sonos. Ook andere grote spelers op de markt voor streaming muziek kun je luisteren op je Sonos apparaten. Onder meer Google’s All Acccess en Spotify werkten al prima samen met Sonos. Wil je muziek luisteren via Apple Music op Sonos? Via het instellingenscherm in de nieuwste software van Sonos vind je de integratie voor Apple Music.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.