0

Apple Music krijgt compleet nieuw design

Al eerder schreven we over mogelijke wijzigingen in het design van de Apple Music app op iOS. Inmiddels is duidelijk dat Apple op haar WWDC bijeenkomst het nieuwe uiterlijk zal presenteren.

Inhoudelijk is nog maar weinig bekend over de nieuwe koers die Apple met de applicatie voor het streamen van muziek zal voeren. Als de geruchten kloppen dan zal de interface in ieder geval sterk vereenvoudigd worden. Zo zou het zoeken naar muziek versimpeld worden en ook het beheren van afspeellijsten wordt gemakkelijker.

Verder zal de interface ook qua kleurstelling versimpeld worden. Er wordt zelfs gesproken van een Apple Music interface die geheel in zwart en wit is opgebouwd. Of Apple zo ver zal gaan is even afwachten, dat de kleurstelling versimpeld gaat worden ligt echter wel voor de hand.

Of Apple ook nieuwe mogelijkheden zal toevoegen aan de Apple Music app is niet duidelijk. Het lijkt echter zeer aannemelijk dat Apple de WWDC conferentie ook zal gebruiken voor het aankondigen van nieuwe mogelijkheden voor haar streaming muziek app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.