1

Qobuz: duur alternatief voor Spotify?

Wil je muziek streamen in hoge kwaliteit? Dan kan dat met Qobuz. Alles over deze Franse aanbieder van streaming in FLAC kwaliteit lees je in onze recensie van Qobuz. Verder kun je op de vergelijkingspagina van muziek streaming aanbieders zien welke voordelen Qobuz biedt vergeleken met Spotify en Deezer.

Qobuz biedt momenteel ondersteuning voor Windows computers en laptops, Apple Mac, iOS (voor iPhone en iPad) en Android. Ook worden muziekspelers van Sonos standaard ondersteund via de ingebouwde Qobuz software. De prijs voor een abonnement op Qobuz is hoger dan de prijs voor Deezer en Spotify abonnementen. Of dat prijsverschil gerechtvaardigd is lees je in de recensie van Qobuz.

One Comment

  1. Qobuz voor meer kwaliteit klonk als muziek in de oren want ik ben al dertig jaar een echte hifi-liefhebber. Het verschil is er,alleen is het verschrikkelijk moeilijk hoorbaar en zeker niet in elk stuk hoorbaar. Ik durf zelfs te beweren dat ik echte luisteraars voor spotify kan laten kiezen op een audioset met een prijs tot 5 duizend euro. Als ze gevraagd wordt om voor de hoogste kwaliteit te gaan.
    Kortom de DUBBELE prijs ! niet waard! Jammer want Qobuzz zou toch de kracht van aantallen als geen ander moeten begrijpen en weten dat ALLE spotifygebruikers overstappen bij een gelijke prijs. Gemiste kans om wereldberoemd te worden als je t mij vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.