0

Spotify nu ook op Samsung Gear-smartwatches

Spotify nu op Gear S2 en S3 smartwatch.

Spotify nu op Gear S2 en S3 smartwatch.

Spotify heeft in de afgelopen nieuwe software uitgebracht waarmee de muziekdienst gebruikt kan worden om muziek te streamen op smartwatches van Samsung.

Met de applicatie kun je zowel offline muziek luisteren als muziek streamen. Voor die laatste mogelijkheid is wel een verbinding nodig met een smartphone of tablet die verbinding met internet heeft.

De Gear S2 en S3 smartwatch zijn momenteel de enige twee Android Gear horloges die gebruikt kunnen worden om muziek te streamen. Andere fabrikanten van Gear smartwatches zijn er bijna niet. Verder zijn de Gear S2 en S3 smartwatch-modellen verreweg de beste die er momenteel te koop zijn.

Om muziek te streamen met Spotify kun je de applicatie installeren op het horloge zelf. Ook kun je gebruik maken van een gekoppelde Android smartphone. Muziek downloads en streaming muziek kunnen zowel rechtstreeks als via een gekoppelde smartphone worden afgespeeld.

Om muziek te streamen op een S2 of S3 smartwatch is een koptelefoon noodzakelijk. Het horloge beschikt niet over ingebouwde speakers. Om muziek te luisteren kun zowel gebruik gemaakt worden van een bluetooth koptelefoon als een koptelefoon met een snoer.

Download de applicatie via de Spotify website of via de Samsung Gear startpagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.