1

Sonos Playbar en Sonos Playbase vergelijking

Ben je op zoek naar een draadloos muzieksysteem die je ook kunt gebruiken om het geluid van je tv een boost te geven? Dan kom je al snel uit bij Sonos. Dit Amerikaanse bedrijf maakt al jaren prima muzieksystemen waaronder de populaire Playbar en Playbase.

Zowel de Playbar als de Playbase kun je met een kabel aansluiten op je televisie. Op deze manier kun je heel eenvoudig het geluid bij een film of tv serie in hoge kwaliteit weergeven. Zeker als je twee Play:1 of Play:3 speakers hebt. Want dan kun je een surround set instellen met behulp van de Sonos software.

De Playbar en Playbase zijn verder vrijwel identieke muzieksystemen. In deze nieuwe handleiding kun je lezen welk draadloos muzieksysteem bij jou past. In de handleiding worden de Playbar en Playbase uitgebreid met elkaar vergeleken.

One Comment

  1. Er is meer dan Sonos!. Voor het sturen van muziek van computer/mobiel etc naar je stereoinstalatie is er het heel makkelijke en goed werkende systeem van http://syncronice.me/ op basis van skaa. Werkt al jaren als een tierelier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.