0

Google Home speaker dit jaar ook in Nederland

Google heeft met de Google Home, de Google Mini en de Home Max drie wifi speakers in haar assortiment. Deze speakers kunnen bediend worden met een smartphone of tablet voorzien van iOS of Android. Ook bieden de draadloze muziekspelers stemondersteuning via Google Assistent.

De Google Home zal dit jaar in ons land te koop zijn.

De Google Home zal dit jaar in ons land te koop zijn.

Officieel zijn deze speakers nog niet verkrijgbaar in Nederland. De belangrijkste reden hiervoor is de Assistent software: deze werkt nog niet in het Nederlands. Deze Nederlandse versie zal in de loop van dit jaar beschikbaar komen waardoor deze drempel voor het verkopen van de wifi speakers van Google verdwijnt.

Google heeft in een verklaring laten weten dat de Home en Home Mini later dit jaar ook in ons land verkrijgbaar zijn. De draadloze muziekspelers van Google kunnen gebruikt worden in combinatie met Spotify, Apple Music en verschillende andere online muziekdiensten. Ook biedt de wifi speaker ondersteuning voor Youtube en zal de nieuwe muziekdienst van de videowebsite ook gewoon werken.

Over de exacte prijs voor de Google muziekspelers is nog niks bekend. Wil je een Google Home of Mini kopen? Verwacht de komende maanden meer informatie over prijs en verkrijgbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.